• Tenues in alle clubkleuren
  • Voetbalkleding voor vrouwen
  • Gratis verzending boven €50,-
  • 14 dagen om te retourneren

Retouren


Retoursturen:

Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop mag je het product(en) terug sturen. Je hebt 14 kalenderdagen om een item terug te zenden, vanaf de datum waarop je het hebt ontvangen.
Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het artikel in ongebruikte en dezelfde staat zijn zoals je het ontvangen hebt. Het item moet in de originele, onbeschadigde verpakking zitten. De bon of het aankoopbewijs moet worden toegevoegd. Retourneren of ruilen is niet mogelijk bij bedrukte artikelen met bijvoorbeeld nummer of naam. De verzendkosten worden de afzender in rekening gebracht.

Terugbetalingen:
 
Zodra wij het product hebben ontvangen, zullen wij het inspecteren en je op de hoogte brengen van de status van de retourbehandeling en terugbetaling.
Als je return is goedgekeurd, zullen wij een terugbetaling starten van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten net zoals de oorspronkelijke methode van betaling. Je zult de terugstorting binnen een bepaalde hoeveelheid dagen ontvangen, afhankelijk van het beleid van je bank, paypal, creditcard maatschappij, etc.

Verzenden:
 
Het pakket kan gestuurd worden via:

https://lionasoccer.shipping-portal.com/rp/


De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Bij vragen kun je altijd mailen naar: info@lionasoccer.com